Over Menutext

Vertaalbureau voor de horeca

Menutext is het enige vertaalbureau in Nederland dat gespecialiseerd is in vertalingen voor de horeca en specifiek menuvertalingen. Johan Verduijn heeft het in 2002 opgericht en na zijn overlijden in mei 2014 heeft zijn dochter Ingeborg, directeur-eigenaar van Tekom Vertalers, Menutext voortgezet.

Culinaire database

De beste vertalingen voor de horeca zoals menukaarten tegen de snelste service en een scherpe prijs, daar staat Menutext.nl voor. Sinds 2014 is Menutext.nl onderdeel van Tekom Vertalers. De complete culinaire database van Menutext is nu in beheer van Tekom.

Toonaangevend vertaalbureau

Als groot en algemeen vertaalbureau is Tekom al sinds 1976 toonaangevend in de vertaalbranche. Ook dit bureau is oorspronkelijk opgericht door Johan Verduijn en kwam in 2005 in handen van zijn dochter. Tekom is gespecialiseerd in seo-vertalingen, thuis in culinaire en horecateksten en vertaalt voor diverse hotels en restaurants. Met de toevoeging van Menutext en de bijbehorende culinaire database hebben Tekom en Menutext de krachten gebundeld in het leveren van snelle, professionele vertalingen voor de horecabranche.

 

 

Menutext.nl, met smaak vertaald

adminOver Menutext