Ons team

Foodies en vertaalexperts

Direct bestellen Het team van Menutext.nl is een enthousiaste groep professionele vertaalexperts. We zijn gespecialiseerd in het opstellen en vertalen van menukaarten en andere culinaire teksten in en uit vele talen zoals het Nederlands, Spaans, Duits, Frans, Engels en Italiaans. Vakbekwaam, klantgericht en kwaliteit staan bij ons centraal in het werk voor onder ander hotels en restaurants op vrijwel alle niveaus, nationaal en internationaal.

Even voorstellen, de foodies van Menutext.nl

Mieke Tangali-Jharap

Mieke Tangali-Jharap

Mieke is de officemanager bij Tekom. Ze is een echte kei in de Surinaamse keuken maar buiten de deur eet ze liever Japans.

Kyra Veenhuijsen

Kyra Veenhuijsen

Kyra is accountmanager en een flexitariër. Ze houdt van puur en eerlijk bereid eten en wil graag weten wat ze eet en waar het vandaan komt.

Anoek Vincent

Anoek Vincent

Anoek is projectmanager. Ze loopt veel marathons en eet daarom vooral veel koolhydraten en eiwitten. Bij Anoek staat dus vooral pasta op het menu.

Willem Erné

Willem Erné

Willem is taalgroepmanager Nederlands. Hij teelt zelf zijn eigen groenten en fruit waar hij vervolgens de lekkerste dingen mee maakt. Voor zijn zelfgemaakte limoncello zal menig Italiaan een moord begaan.

Florence Ghesquier

Florence Ghesquier

Florence is de Franse vertaalster maar houdt niet zo van de Franse keuken. Haar voorkeur gaat vooral uit naar exotisch en spicy eten. En ze houdt heel erg van kaas.

Ingeborg Verduijn

Ingeborg Verduijn

Ingeborg is de directeur-eigenaar van Tekom en de dochter van Johan, oprichter van Menutext.nl. De liefde voor lekker eten en alle goede dingen in het leven is haar dus met de paplepel ingegoten.

Ben McKay

Ben McKay

Ben is de Engelse taalgroepmanager. Hij gaat graag uit eten en houdt van bijna alles. Zijn eigen specialiteit in de keuken is chili.

Menutext.nl, met smaak vertaald

adminOns team